Skrivet den 15 juli 2023

Utbildningar med erfarna vattenskoterinstruktörer

Att lära sig från erfarna vattenskoterinstruktörer kan vara ett utmärkt sätt att förbättra dina färdigheter och få insikt i vattenskoteråkning. Här är några exempel på erfarna vattenskoterinstruktörer som delar med sig av sina erfarenheter, råd och tips.

1. Sjösportskolan

Sjösportskolan är en av de många utbildningsanordnare som erbjuder vattenskoterutbildningar i Sverige. Deras instruktörer har många års erfarenhet av vattenskoteråkning och har mycket att dela med sig av. Du kan läsa mer om Sjösportskolan och deras instruktörer här.

2. Safeonwater

Safeonwater är en annan utbildningsanordnare som erbjuder vattenskoterutbildningar. Deras instruktörer har en djup förståelse för vattenskoteråkning och delar gärna med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Du kan läsa mer om Safeonwater och deras instruktörer här.

3. Navigationsgruppen

Navigationsgruppen är kända för sina omfattande utbildningar och erfarna instruktörer. De erbjuder en mängd olika kurser, inklusive vattenskoterutbildningar. Du kan läsa mer om Navigationsgruppen och deras instruktörer här.

4. Marinan

Marinan är en utbildningsanordnare som fokuserar på praktiska färdigheter och säkerhet. Deras instruktörer har en rik bakgrund inom vattenskoteråkning och har mycket att dela med sig av. Du kan läsa mer om Marinan och deras instruktörer här.

5. Kompetensutveckla

Kompetensutveckla är en utbildningsanordnare som erbjuder en rad olika kurser, inklusive vattenskoterutbildningar. Deras instruktörer har en djup förståelse för vattenskoteråkning och delar gärna med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Du kan läsa mer om Kompetensutveckla och deras instruktörer här.

Låna upp till 600 000 kr Låna upp till 600 000 kr

Räntor från 2,95% Räntor från 2,95%

Upp till 15 års återbetalning Upp till 15 års återbetalning

Ansök nu →

Kontokredit - använd när du vill Kontokredit - använd när du vill

Upp till 50 000 kr Upp till 50 000 kr

Välj återbetalningstakt själv Välj återbetalningstakt själv

Ansök nu →