Navigationsgruppen

Vattenskoterutbildning i Öregrund och Stockholm

0
(0)

Kontaktinformation

Södra kajen 10, Frihamnen
115 41, Stockholm
Skicka ett mail
Ring till Navigationsgruppen

Kom igång direkt

Förarbevis för vattenskoter med Navigationsgruppen

Lärarledd teori Lärarledd teori

Teori på distans Teori på distans

Utlåning av vattenskoterUtlåning av vattenskoter *

3 995:-

Boka utbildning nu

* Hyra av vattenskoter kostar 995 kr inkl moms. Observera att hyra av vattenskoter endast är möjlig i Stockholm, Frihamnen.

Vi kommer till er!

Baserat på följande kriterier gör vi ett besök hos er för den praktiska delen: Vi utbildar i hela Sverige, vill du att vi kommer till dig så kontakta gärna oss!

Om Navigationsgruppen

Vårt utbildningscenter, Stockholm Training Port 203, hittar du i Frihamnen intill Gärdet i Stockholm. Härifrån utgår vi alltid om inget annat anges i din bokning.

Det finns möjlighet att värma matlåda på plats hos oss. Annars så erbjuder området runt Stockholm Training Port olika restauranger för lunch. I närheten finns även en välsorterad Ica-butik där du kan köpa enklare lunch eller mellanmål. Vi bjuder på kaffe, te och frukt under hela kursen för att hålla energin på topp!

Varmt välkommen!

Hur går utbildningen till?

Kursen består av tre delar. Del 1 genomförs genom förstudier där du får tillgång till en digital plattform med inspelad video, animationer, texter och övningsprov. Du genomför del 1 av kursen när och var det passar dig men det är ett krav att förstudierna är genomförda och godkända innan du kommer till oss. Del 2 är teoretisk och genomförs på plats hos oss och därefter genomförs Del 3 som består av de praktiska momenten. Del 2 och 3 genomförs på 1 dag.

Vad ingår i utbildningen?

Vår vattenskoterkurs består av totalt ca 6 timmar teoretiska förstudier som du genomför själv innan du kommer till oss. Du är på plats hos oss under en heldag för att genomföra en kortare teoretisk del samt de praktiska momenten. Vi går bland annat igenom vattenskoterns uppbyggnad, säkerhet, manövrering, körteknik, väjningsregler och sjösäkerhet. Målet är att du efter avslutad kurs skall ha en större förståelse för vilka olika situationer som kan uppstå samt upptäcka och hantera risker. Om du klarar kursen och dess tillhörande prov godkänner vi dig och du kan söka ut ditt förarbevis/körkort för vattenskoter från Transportstyrelsen.

Har du gått kursen?

Lämna ditt omdöme nedan!

Genomsnittligt betyg 0 / 5. Antal omdömen: 0

Inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt betyg!

Är informationen felaktig?

Skicka oss ett mail på [email protected], inkludera vilken anordnare ärendet gäller och vilken information som ska uppdateras. Kom ihåg att skicka med någon typ av information som stärker din koppling till anordnaren.

Låna upp till 600 000 kr Låna upp till 600 000 kr

Räntor från 2,95% Räntor från 2,95%

Upp till 15 års återbetalning Upp till 15 års återbetalning

Ansök nu →

Kontokredit - använd när du vill Kontokredit - använd när du vill

Upp till 50 000 kr Upp till 50 000 kr

Välj återbetalningstakt själv Välj återbetalningstakt själv

Ansök nu →