Utbildningsstyrkan

Vattenskoterutbildning i Borgholm, Gotland, Kalmar, Karlskrona, Mönsterås, Norrköping, Nybro, Nyköping, Oskarshamn och Västervik

3.7
(3)

Kontaktinformation

Callerströmsgatan 4
572 74, Påskallavik
Skicka ett mail
Ring till Utbildningsstyrkan

Kom igång direkt

Förarbevis för vattenskoter med Utbildningsstyrkan

Lärarledd teori Lärarledd teori

Teori på distans Teori på distans

Utlåning av vattenskoterUtlåning av vattenskoter *

3 990:-

Boka utbildning nu

* Ingår i priset

Vi kommer till er!

Baserat på följande kriterier gör vi ett besök hos er för den praktiska delen: Önskas praktisk övning utanför Oskarshamn kontakta oss per mail eller ring för bokning.

Om Utbildningsstyrkan

Som godkända utbildningsanordnare av Transportstyrelsen erbjuder vi förarbevis i vattenskoter. Våra godkända sakkunniga instruktörer är pedagogiska och genomför utbildningen enligt gällande kursplan. Vår utbildning är indelad i tre delar. Utbildningen består av en självledd teoridel där du läser om vattenskotern, följt av en lärarledd och avslutas med praktisk körning.

Teoretisk examination och kurslitteratur finns online och åtkomst sker efter bokat tillfälle.

Hur går utbildningen till?

Du behöver inga förkunskaper för att delta på vår utbildning men måste ha fyllt 15 år. Kursens längd är två dagar, där den första dagen består av teori moment och andra dagen praktiskt moment. Innan du deltar på den lärarledda genomgången förväntas du som deltagare läst och bearbetat kursmaterialet. Den andra dagen består av praktisk körning av vattenskoter.

Vad ingår i utbildningen?

Vid bokning får du tillgång till digitalt kurslitteratur som ska läsas. Sedan går vi gemensamt igenom de väsentliga teoretiska kunskaperna på distans vid bokat tillfälle. Länk till klassrummet finns i mailet vid bokningen.

Efter teorimomentet genomförs ett teoriprov i enlighet med lärandemålen för att säkerställa att du förstått de kunskapskrav som ställs för att få godkänt. Examinationen skriver du digitalt på länken som du får vid bokning när du känner dig redo.

Efter examination genomförs det praktiska momentet med vattenskotern under en halvdag. I detta moment återkopplar vi till det som undervisats under det teoretiska momentet med fokus på säker hantering av farkosten.

Har du gått kursen?

Lämna ditt omdöme nedan!

Genomsnittligt betyg 3.7 / 5. Antal omdömen: 3

Inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt betyg!

Är informationen felaktig?

Skicka oss ett mail på [email protected], inkludera vilken anordnare ärendet gäller och vilken information som ska uppdateras. Kom ihåg att skicka med någon typ av information som stärker din koppling till anordnaren.

Låna upp till 600 000 kr Låna upp till 600 000 kr

Räntor från 2,95% Räntor från 2,95%

Upp till 15 års återbetalning Upp till 15 års återbetalning

Ansök nu →

Kontokredit - använd när du vill Kontokredit - använd när du vill

Upp till 50 000 kr Upp till 50 000 kr

Välj återbetalningstakt själv Välj återbetalningstakt själv

Ansök nu →